Okategoriserade

>Ett boktips

>Som ni säkert förstått handlar ju denna blogg om handarbete och då undrar ni säkert, men varför kommer ett boktips?

För drygt ett år sedan började jag läsa boken ”Livets Aviga och Räta” av Kate Jacobs. Det är en sådan bok som man inte kan släppa, utan bara måste läsa klart till sista sidan. Som kanske titeln antyder så handlar boken (som är skönlitterär) om stickning, närmare bestämt om en garnaffär, en grupp kvinnor som startat en stickklubb och dessa individer. När jag läst klart blev jag så sugen på att sticka att jag gick till en garnbutik dagen efter och köpte garn, vilken inspirationskälla! Givetvis fick min syster och mamma låna boken och även de blev sugna på att sticka något igen. Kanske något för er där ute som gillar att handarbeta?

Nä, ska nog ta och beställa del två, ”Knit Two”, på någon internetbokhandel. Än så länge finns den bara på engelska, men det är nog bara nyttigt för mina engelskkunskaper… 🙂 Trevlig läsning för er som inte läst dessa böcker än!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *