Socktober närmar sig!

Under flera år har Socktober varit ett ganska välbekant begrepp i stickvärlden. Det är mycket fokus på sockor och sockmönster och i år har Järbo garn startad en Knit-a-long som är igån redan nu. 

Så vad ska vi då hitta på här på bloggen och i butiken? 

  • Oktober månads gratismönster är ett par sockor stickade i Bambu Raggi. Stick-kit kommer att finnas till försäljning i butiken fr o m nästa helg. Mönstret publiceras här på bloggen den 3 oktober. 
  • Sockinspirerade erbjudanden i butiken House of Hildur
  • Mönstertips kommer regelbundet att publiceras på Facebook och Instagram. Sök efter Hildursbarnbarn på Instagram eller House of Hildur eller Hildurs Barnbarn på Facebook. 
  • Tekniktips ska vi också prata om här på bloggen. Det skulle t ex kunna handla om lösare resår, magic loop eller annat smått och gott. Har du funderingar så tipsa gärna så vi kan prioritera det du vill veta. 
  • Sockfrossa ett event på Facebook som blogg och butik håller tillsammans och där ämnet bara handlar om sockor. Vi delar bilder, tips, erfarenheter mm tillsammans online under ett par timmar. 8/10 kl 19-21

Så som du ser är detta en perfekt månad att sticka sig ett par sockor, prova ett nytt sockgarn eller ge bort ett par till någon som behöver det. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *