>Min Lingonberry-sjal är nu färdig!

>
Nu har jag hunnit sticka färdig den första av två vårsjalar. Ett lätt skiftande garn i gammelrosa och vinröda toner blev en perfekt sjal till vårkappan. Garnet kommer ifrån Nyansera och heter Eldoria ”Rich Maroon”. Eldoria 4 ply består av 80% superwash merino, 10% cashmere och 10% nylon. Fantastiskt vackert och väldigt mjukt och fint. Om ett par veckor kommer det inte kännas motiverat att vira den tjockaste halsduken man har tio varv om halsen – åtminstone hoppas jag att det blir så. Mönstret ”lingonberrys” kommer ifrån boken Knitted lace of Estonia. Jag avslutade med en virkad kant runt om och så en virkad liten spets i båda ändarna på halsduken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>